Het gebouw

De ligging

Nieuw Delft ligt naast het historisch centrum van Delft, in de nabijheid van het NS- en busstation en de TU-Delft. Het CPO-project Nieuw Delftse Poort ligt in Veld 6 van het Van Leeuwenhoekkwartier, tussen de Nieuwe Gracht en het Van Leeuwenhoekpark.

Duurzaam wonen

Het woonproject voldoet aan de eisen van duurzaamheid, is gasloos, energiezuinig en geïsoleerd conform BENG (Bijna energie neutraal Gebouw), heeft collectieve installaties voor vloerverwarming & koeling, een dak met PV-panelen en automatische zonwering d.m.v. vlakke screens (voor alle appartementen, de studio’s deels).

Parkeren, fietsenstalling en berging

Er komt een Mobiliteitshub op het – direct ernaast gelegen – binnenterrein. Hier is ruimte voor het parkeren van auto’s en voor elektrische deel-auto’s en deelfietsen. Een beperkt aantal parkeerplaatsen is te koop bij de gemeente Delft. In het woonproject is een gemeenschappelijke fietsenstalling en elk appartement heeft een privé berging in de kelder.

Veiligheid

In de woning komt een videofooninstallatie, voldoet het hang en sluitwerk aan het Politie-Keurmerk en naast het ruime trappenhuis is er een brancardlift aanwezig.

Begane Grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping
Derde verdieping
Vierde verdieping
Vijfde verdieping
Kelder